Üdv egy 24 éves lány blogján, aki imád fotózni, mérhetetlenül imádja a természetet, a zenét, és minden érdekli ami egy kicsit is elüt a hétköznapitól. Nem retten meg a horrorfilmektől, imádja az elhagyott helyeket és Párizsba is csak a katakombák miatt utazna el. Kedve nagyban függ a reggeli kávé lététől, de általában barátságos mindenkivel és soha nem ítél elsőre. Néha kicsit elvont gondolkodásmódú, de bárkivel szót ért és folyton bohóckodik, persze csak miután megismeri a körülötte lévőket. Ez lennék én, Vampy.

,,Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! A választ megkapod."

 

 
 
Főoldal

Hiányzik a kávé! :(((

2017.12.14. 15:57, Vampy

A hosszas kihagyás után ma egy helyzetjelentéssel érkezem, vagy nem is tudom minek is nevezzem ezt a bejegyzést.

Nem igazán voltam jól az utóbbi hetekben, ami főként a műtét időpontjának közeledte miatt volt így. Kb. köszönő viszonyban sem voltam eddig orvosokkal, se egy törés, vagy más problémám nem volt amivel orvoshoz fordultam volna, a legnagyobb izgalom is eddig az a foghúzásom volt tavaly. Egészen idáig. Úgy volt hogy 14.-én műtenek, de mivel más dokihoz kerültem, így ez az időpont átkerült 11.-e hétfőre. Mondanom sem kell mennyire féltem. Ó, de el is felejtettem, mondani azoknak akik lemaradtak volna és nem értik miről gagyarászok most pontosan. :D

Sajnos 4 bölcsességfogamat ki kellett szedetnem, mert egyrészt rosszul nőttek, másrészt nyomták a többi fogat, harmadrészt meg gyűlt köréjük a sok baci az elhelyezkedésük miatt, így könnyen romlottak volna, és terjesztették volna tovább az egészséges fogakra a lyukat. Mivel közel volt az egyik gyökér – igen fogacska ezt veheted sértésnek is :3 – ezért csak altatásban tehették ezt meg, máskülönben semmit nem hatott volna az érzéstelenítő, és éreztem volna az egész procedúrát.

De térjünk vissza a hétfői napra. Úgy mentem oda negyed 8-ra, hogy dél körül kerültem volna sorra. Mondanom sem kell mennyire feszült voltam. Átöltöztettek egy fehér ingszerűségbe, majd alig volt fél szusszanásnyi időm, már meg is jelent egy fickó egy tolószékkel, és a nevemet szólította. Azt hittem, hogy visznek és beadják a vicces szurit amit mindenki emlegetett, és az aneszteziológus is mondott. Az arra jó, hogy ellazulj, és ne félj.

Egész jó buli volt ahogy végigszáguldottunk az egész épületen, bár nem értettem miért kell ilyen székben megtennem az utat, elvégre akkor még lazán tudtam járni. A fickó kedves volt, kérdezte, hogy félek-e, meg látta, hogy nem igazán értem mi fog történni és hová is tartunk, de közölte, hogy felborult a sorrend, és előre vettek.

Kettős érzés suhant rajtam végig, egyrészt kicsit megriadtam, másrészt viszont óriási szikla zuhant le a szívemről, hogy hamarabb túlesek ezen az egészen.

Pár pillanat múlva már a műtő asztalra fektettek, és oldva a hangulatot beszélt hozzám az altató doktornő. Tök jó fej volt, már ez megnyugtatott. Kicsit viccelődtünk is, miközben felpakoltak rám minden féle orvosi kütyüt. Valamelyik ápoló rákérdezett a szurira, hogy adják-e be nekem, de az altatóorvos közölte, hogy nem kell, mert normál a vérnyomásom, és nem is félek annyira. Kivételesen tényleg nem féltem. Végül felkerült rám a maszk amiből sikerült két és felet szippantanom, aztán se kép se hang.

Csak az ébresztésre eszméltem fel, ami rendesen dühítő volt. Olyan szépen keltegettek;

- Enikő... Ébresztő, készen vagyunk. Ébresztő...

Utálok ébredni... Ezt meg is szóltam állítólag, ami rémlik is, hogy minek keltettek fel, olyan jót aludtam. A másik fő probléma ami akkor kómásan foglalkoztatott, hogy mennyit szívtam. Ezen csak jót nevettek az ápolók, és később én is. Furán hangozhatott. XD Pedig volt értelme, mivel haverommal fogadtunk. Ő a műtéte során 3 szippantásig tudott elszámolni. Én kettőre tippeltem, de több lett kicsivel. Jól bírtam. :D

Egyébként érdekes volt. Olyan mint amikor félig álmodsz, félig ébren vagy. Néha valósnak érzékeled azt ami nem az. Például párom kiment haverunk elé, aki bejött hozzám látogatóba – tehát nem volt ott – én meg úgy emlékszem, hogy láttam, és még mondtam is a nevét. Anya közölte velem, hogy nem volt akkor ott. XD Ja meg valami szarvas is rémlik. Nem, nem élő szarvas, hanem valami kis motívum. Fogalmam sincs hol és hogy láthattam mikor toltak vissza a kórterembe, de azt tudom, hogy amint megláttam nyugalom töltötte el a lelkem, és el is mosolyodtam.

Pár óra múlva már – kissé még kómásan – de lazán ücsörögtem az ágyon, ittam vizet, meg még valami vitamin italt is. Teljesen jól éreztem magam azon kívül, hogy hulla fáradt voltam. Így 5kor már otthon pihenhettem a saját ágyamban.

Azóta még nem mentem melóba mivel felduzzadt az arcom, nagyjából úgy képzeljétek el a fejem mint Oreoét. XD Na meg fájogat is a seb, meg a nyelvem még le van zsibbadva fél oldalt, de azt hiszem elmondhatom magamról, hogy egész jól bírom. Másnap már nagyobbra tudtam nyitni a szám mint a műtét után pár órával, és ez egyre jobban halad. A duzzanat kezd lelohadni, egyedül a zsibbadás és a seb feszítő érzése van meg ami bosszant és zavar is egyben. A nyelvem főként azért, mert így nem igazán tudok rendesen enni. Nem érzem hol a kaja épp jobb oldalt, vagy ha nem ez a gondom akkor meg az, hogy ráharapok a nyelvemre.

De végre a stresszes részén túl vagyok, innen pedig meg már csak jobb lehet. :3

akik hasonló cipőben járnak azoknak kitartást. Én is jobban jártam így, mint később de úgy, hogy több fogam bánta volna. És azt is elmondhatom, hogy jó kezekben voltam.

Ami a rossza az egészben, hogy borzasztóan hiányzik a kávé... Pár napig pedig még nem nagyon ihatok tejet, a kávé meg nélküle számomra nem az igazi. :/

Na meg az, hogy elkezdtem instagramon egy decemberi fotókihívást amit ez a műtét most felborított, akarom mondani megakadályozott. De amint tudom folytatom. Igyekszem bejegyzéssel is érkezni ha már ilyen jól összekapartam magam idegileg meg lelkileg, szóval visszatérek!:D

Addig is további szép napot, és nyugodt készülődést a karácsonyra. Most kivételesen én is várom az ünnepet.

Tessék egy MikOreo a bejegyzés végére. <3
 

Virtuális ölelés!

2017.11.16. 12:51, Vampy

A napokban vettem észre, hogy Thea kihívott egy kis feladatra, amit inkább belinkelek, hogy láthassátok miről is van szó pontosan. Ő úgyis jobban leírta. <3

Thea virtuális ölelése >>

Ennek vannak különféle szabályai, amiket mindjárt le is írok, ám előtte mondanék erről az egészről pár szót.

Sokan agyérgörcsöt kapnak az ilyen kihívásoktól, de ha jobban belegondolunk, miért ne szánhatnánk legalább egy ilyen bejegyzést más bloggerekre/bloggerinákra? Ez egy remek módja annak, hogy megismerd a környezetedben szerkesztőket, feltégy nekik olyan kérdést amit eddig nem, vagy csak szimplán nyitni mások felé. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy ne csak azért blogoljak már, hogy a saját dolgaim, gondolataim kiírjam, hanem ha van lehetőség nyissak mások felé is. Nem csak olvasók, de más bloggerek/bloggerinák felé.

Na de nem tépem tovább a szám, illetve az ujjaim, inkább jöjjenek a szabályok.

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.

2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.

3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.

4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.

5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.

+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

 

Ezt a kihívást köszönöm Thea bloggerinának, és sajnálom, hogy csak nem olyan rég vettem észre, hogy megjelölt. <3

 

„Vannak dolgok, amiket bánsz, hogy megtettél. Ugyanakkor ha változtatnál rajtuk, nem az lennél, aki vagy. „

- Marilyn Manson -

Kapcsolódó kép

Most pedig jöjjenek a kérdések! :3

1. Mit szeretsz a legjobban a saját blogodban?

Hogy oda bármikor kiírhatok magamból bármit. A blogom az a kis sarka az életem részének ahol minden fontos pillanat egybe van szedve egy kis cipős dobozba. Néha ha barátokkal összevitázunk azon, hogy egy adott kirándulás mondjuk mikor volt, előszedem a bejegyzéseim, és tádá! Nekem volt igazam, már megint. XD A blog az én kis emlék naplóm, tele a kedvenc kacatjaimmal. :D


2. Írj egy random szót valamilyen másik nyelven. Milyen nyelven van, mit jelent és miért ez jutott eszedbe?

Deer. Szarvas őrület van jelenleg nálam. Erőt, kitartást, és a természet közelségét jelenti számomra. Plusz a napokban kerestem ilyen tetoválásokat, lehet azért is ugrott be. 

3. A tőled balra lévő első tárgy lesz a fegyvered egy zombi apokalipszisben, mi az és hogyan használnád? ?

Na ne... XD Mi más lenne mellettem mint a kávém? :”D Nem tudom, meginnám aztán futnék. :D


4. Mik azok az apró dolgok, amik bármikor képesek megmosolyogtatni, boldoggá tenni?

Az állatok és a természet. Na meg a fotózás és a zene. Ezek nélkül az életem színtelen és értelmetlen lenne.


5. Szereted, amit csinálsz? (Suli/munka/stb.)

Néha igen, néha viszont nagyon nem. Most például el vagyok vele, de már rám fér egy pihenő nap amikor végre magam lehetek otthon, egy pizsiben egész nap, egy jó meleg tea, vagy kakaó mellett, és döglődök az ágyban egész nap.


6. Ha bárhol lehetnél most, hol lennél a legszívesebben és miért?

Nem is tudom. Talán ugyan itt ahol most vagyok, a jó meleg szobámban. De ha mégis a falakon kívül kéne megválaszolni a kérdést, akkor egy olyan helyen ahol lehet szarvasokat simogatni meg megetetni. Most nagy álmom a szarvasokkal való találkozás. Nagyon sokat jelentenek az életemben. :3

surreal-photo-manipulations-omerika-5


7. Mi a neved utolsó betűje? Írj egy szót ezzel a betűvel.

Őrangyal. :D Ha már a napokban egy angyalos sztorin jár a fejem 0-24-ben. :D


8. Hogyan képzeled el magad, az életed 2 év múlva?

Fotósként, vagy legalább annyival előrébb. Hogy egy tanfolyamon túl legyek. Nem tervezek túlzottan előre, azok általában mindig máshogy alakulnak.

 

Na de most jöhetnek az én kérdéseim. Általában pocsék vagyok ilyen értelemben, szóval nézzétek el előre is. :D

1. Van valamilyen tetoválásod? Ha igen mi, és mit jelent, ha nem szeretnél-e, mit, és mi lenne a jelentése?

2. Mi a fő stílusirányzat amit követsz?

3. Mikor nyitottad meg a blogod, és mi vezérelt? Mik voltak a célok? Azokat elérted?

4. Van valamilyen játék amivel szoktál játszani? Ha igen mi az?

5. Melyik színt részesíted előnyben az öltözetedben? Röviden melyiket hordod legtöbbet?

6. Ha bárki koncertjére elmehetnél egyszer, ki lenne az?

7. Ha valamilyen természetfeletti lény lehetnél, mi lennél?

8. Múlt, jelen, jövő? Hol élnél szívesebben? Miért?

 

A jelöltjeim kis listája. :3

- Cara, mert nem oly rég került a cseréim közé, és imádom a dizijét 

- Semi, mert remek blogja van, de már nem nagyon van bejegyzés. 

- Raven, hol vagy csajszi? Te is eltűntél 

- Meg az én kis kék madárkám Selena, mert lusta és nem ír bejegyzést! >_< 

 

Sok-sok-sok kisállatot kívánok nektek, mert azok boldogságot hoznak, a boldogság meg szép emlékeket, a szép emlékek meg szép életet. :D Jó, viccet félre téve tényleg ezt kívánom meg azt, hogy azok legyetek akik lenni szeretnétek a jövőben. :3

Hejho, itt Oreo!

2017.11.10. 12:28, Vampy

A legédesebb és legvagányabb tengerimalac aki lenyúlta a blogot egy bejegyzés erejéig a gazditól.

Mielőtt belekezdenék a kérdéssorba ami feltétele volt a szereplésemnek el mondanék magamról pár dolgot, mert miért ne. Imádok dumálni, be nem áll a szám, szeretem a szénát, petrezselymet, ó, és kunyerálni is nagyon tudok ám. Mindig keresem az alkalmat, hogy valamit megkóstoljak, vagy csak szimplán rossz fát tegyek a tűzre. Legyen az a gazdi barátainak lepisilése, függöny cibálása, szaladgálás, és odakakilás mindenhová, esetleg ficánkolás a kézben. Na jó lássunk neki a kérdéseknek mert a gazdi már noszogat...

A teljes méretű képhez kattints ide

1. Hogy hívnak?

Oreo. Nem is tudom honnan kaptam a nevem, de olyan édesen hangzik nem? Gyakran hallom a nevem után hogy azt imádok, az finom, vagy csak annyit hogy hmmmmm.

2. Milyen fajta állat vagy?

Tengerimalac, méghozzá a legvagányabb! :D

3. Milyen régóta vagy a gazdinál?

Pontosan október 19. óta. De olyan mintha mindig itt lettem volna Golyónak és Vampynak. :3

4. Hogyan szerzett?

Bent voltam egy üveg kockában, és egyszer csak megjelent. Annyira szimpi volt ő is a meg a fiú is aki vele volt, hogy rögtön megörültem, és csak úgy ugráltam. Szerettem volna ha hazavisznek. Jó dolgom volt ott azon a helyen, de ha már másokat is elvittek, tudtam, hogy engem is el fognak, de akkor már olyan tegye akit bírok is. Hamarosan jött a bácsi aki addig enni adott nekem, és a csövemmel együtt kiemelt az üvegből. Bekerültem egy sötét helyre, majd a következő emlékem, hogy a gazdi kitesz valami fehér helyre szénák közé, és jön egy másik fajtársam.


5. Milyen idős vagy?

Annyi mint golyó, de lehet fiatalabb. ;)

6. Van-e valami vicces tulajdonságod?

Olyan vagyok mint egy pattogó kukorica, azt szokták mondani. Olyankor mindig nevetnek a gazdim és a környezetében lévők. Szeretek bujkálni, csikis vagyok ettől pedig megint csak ugrálok, ők meg nevetnek. Sokszor már akkor is mosolyt csalok gazdi arcára, ha hazajön én pedig oda megyek hozzá a ketrecen keresztül az ujját szagolgatni. Azt mondja köszönök, pedig csak annak örülök, hogy hamarosan vacsi idő..

7. Mit jelent számodra a kapcsolatod a gazdival?

Imádom! Néha annyira nem bírok magammal, hogy meg is kóstolom. Mondjuk ezt csak óvatosan, mert ő nem szereti. Legutóbb lehet kicsit eltúloztam, ugyanis ráfricskázott az orromra, meg felkiáltott. De nem tehetek róla, annyira jó uborka illata volt a mancsának. Nyami. :P Azt is szeretem ahogyan gondoskodik rólunk. Igyekszem meghálálni ezt és a szeretetét sok mosollyal és nevetéssel. Pár napja még egy függő ágyat is csinált nekünk a saját kezeivel amiért odáig vagyok. Meg vissza. Nem is értem Golyót, hogy miért olyan magának való természet. Bár látom, néha ő is elgyengül ha ép a gazdi vállára kerül. Olyankor a nyakába bújik és hagyja, hogy szeretgesse a gazdi. Ilyenkor kicsit féltékeny is vagyok.

8.Van-e valamilyen közös kalandotok?

A sok nevetés. Meg a fiú, aki sokat van itt, - azt súgja a szimatom, van valami köztük - ő nagyon mókás alak. Mindig kötekedik velem, felkap, meggyomroz, a pólója meg maga a vidámpark. Csipem a fickót, remélem így maradunk mi 4-en. Szeretek itt lenni.

9. Milyen beceneveken hív téged a gazdi?

Szaros. Bár ez lehet nem becenév, ugyanis takarításkor meg az utánam való pakoláskor hangzik el a legtöbbször, és Golyóra is rá szokta aggatni. Na meg a cuki.

 

Egy bónusz kérdés, elvégre ő az akivel még sok időt töltök együtt.

10. Milyen a kapcsolatom Golyóval?

Golyó olyan mint egy idős bácsi. Sokat morog ha hangoskodok, vagy próbálok kötekedni vele. Most is belém csípett, mert mellé akartam feküdni. Láttatok már ti ilyen szemét antiszoc alakot? Kiakadok komolyan. Elveszi a gyerekkorom ez a mamlasz.

Egyébként nagyon szeretem. Míg ő kezdettől fogva az erejét fitogtatja, meg azt mutatja, hogy minden az övé, én csak másodlagos vagyok, én máshogy állok hozzá. Kedvesebben. Már én is igyekszem megmutatni, hogy nem csak cuki vagyok, hanem menő is, és nekem is vannak jogaim a ketrecben, de ha fél tőlem ilyenkor akkor is felengedem a helyemre, és megosztom vele a vacsit. Nem tehet róla, ő kicsit morcosabb fajta, de így szeretem. Ha pedig külön vesznek ki minket... Nem hagyjuk! Kiállunk egymásért legyen szó bármiről. Igazi barátok vagyunk, még ha ő tagadja is természetéből adódóan. :D

Tessék még egy kép így a végére, csak hogy lássátok milyen édes a mosolyom, pont mint az Oreo, amit mindig emlegetnek. :3

A teljes méretű képhez kattints ide

Mert a természetből sosem elég!

2017.10.24. 11:10, Vampy

Meg minden más ami még mostanság történt...

Múlthét előtti hétvégén ismét kocsiba pattantunk, több okból is. Terveztük, hogy menni kéne valamerre, de csak péntekre döntöttük el igazán mi is lesz pontosan.

Újfehértóra mindenképp menni szerettünk volna, ugyanis volt ott egy kisállatbörze vasárnap. Szerettem volna nagy kiszerelésben beszerezni almot a malacnak, valamint egy társat mellé. Sajnos tengerimalacot nem árultak forgácsot meg itthon is tudok venni annyiért, ráadásul nagyot nem is találtunk. Annyi jó viszont volt az egészben, hogy megsimogathattam életemben először azt a macskát ami az egyik legnagyobb kedvencem. Ez pedig nem más mint a szfinx. Teljesen olyan mintha valakinek a bőrét simítanánk végig, csak a homloka ráncos. Odáig meg vissza voltam érte, és kíváncsiságból rákérdeztem, hogy mennyibe is fáj egy ilyen cicus. 120 ezer... Mondjuk nem lepett meg, tudtam, hogy 100 fölött van az ára.

Emellett találtunk sünit is, ami viszont nem volt húzós árban 10000-ért. Párom nagyon gondolkozik egyben, szóval tavasszal valószínűleg még visszatérünk.

Miután körülnéztünk, meg megsimogattam egy pacit is, már mentünk is tovább. Nyíregyházán még körülnéztünk a piacon, majd meg sem álltunk a célunkig, ami a Bányató volt.

Már jártam itt kétszer, hoztam is róla beszámolót, viszont az tavasszal történt, ősszel még sosem láttuk ezt a helyet.

Továbbra is olyan gyönyörű a tó, amit körülölel az a temérdek sok sziklafal, azoknak oldalán pedig kisebb nagyobb fák, vörös, illetve sárga színekbe öltöztetik azt.

A teljes méretű képhez kattints ide

Míg ott voltunk végig fotóztuk a tájat párommal.

Tovább a képeimhez >>

Azt hiszem ide mindig szívesen térek majd vissza, mert akár hányszor teszem ezt mindig csodálatos képekkel térek haza és nem csak a gépemen, hanem az emlékeimben is. Még azt is sikerült elfeledtetnie velem, hogy fájogat a fogam.

Igen, sajnos megfájdult, vagyis ha összekoccant mondjuk a fogkefével, vagy a felső fogammal akkor érzékenyen reagál. Pénteken elmentünk a fogorvoshoz apával, óriási köszönet neki érte. <3 A fogorvos nő – aki mérhetetlenül kedvesen és türelmesen állt hozzám aki meg annyira félt mintha épp kivégzésre vittek volna – a bölcsesség fogaimra gyanakodott. Egy röntgen után ki is derült, hogy bizony azokkal van a gond. Kettő úgy nőtt alukl, hogy csak egy pici csücskük látszik ki. Fent meg ki se tud nőni, pedig már megvannak. Egyszerűen nem férnek el, így ki kell szedetni, különben a fájdalmak megmaradnak, és sokáig szenvedni fogok vele. Ezzel csak az a gond, hogy szájsebészeten tudják kiműteni.

Fel is mentünk, onnan egy aranyos fogorvos srác leküldött CT-re, hogy megtudják érdemes-e érzéstelenítéssel nekilátni, vagy annyira közel áll a főideghez a fog, hogy altatni kell.

Még sosem műtöttek, de még a kezem sem tört eddig, szóval rendesen lesokkolt a hír. Nem tudtam, melyik is a rosszabb, végül úgy voltam vele, az altatással jobban járnék, legalább nem tudok róla semmit, plusz mind a 4-től meg tudok szabadulni egyszerre. Nem tudom, hogy az őrangyalom milyen éber lehet, de biztosan vigyáz rám, ugyanis mikor oda került a sor, hogy közöljék melyik megoldás is lesz, az altatást mondta a srác. Közölte, hogy szerencse, hogy megnézték, ugyanis az egyik gyökér szó szerint rákarol a főidegre, és nem tudnák úgy eltávolítani, hogy ne fájjon.

Néztek egy időpontot decemberre, aztán jöhettem is haza röviden. Nem kicsit félek ettől az egésztől...

Na de hogy jó dolgokról is essen szó! :D

A teljes méretű képhez kattints ide

Golyó egyre jobban érzi magát nálam, már kötekszik velem, meg nem minden esetben kap frászt tőlem ha közelítek felé, de nem sűrűn láttam mosolyogni. Örülni szokott minden apróságnak, egyik nap például bekapcsoltam a rock rádiót és amint meghallotta a zenét, már ugrált is örömében de kell neki mindenképp valaki aki az ő nyelvét beszéli. Szóval csütörtökön találtam egy megfelelő fiúcskát aki igaz barátja lehet így lett egy újabb szobatársam, Oreo személyében. Golyótól sokkal virgoncabb, néha talán idegesíti is őt, de egyébként imádni való. Sajnos a dominancia csatában alul maradt, bár még próbál keményen ellenállni ha Golyó épp kisajátít valamit a ketrecben. Be van fenyítve szegény, de ha baj van kiállnak egymásért. Később ő is szerepel majd a blogon, csak még had szokjon a drága. Ahhhh megint morog rá Golyó mert bemászott a csőbe... -.-”

Főszerepben; Golyó!

2017.10.13. 12:07, Vampy

Kisállat TAG

Nem is értem minek pakolt ki az asztalára meg vette elő azt a fekete ronda kütyüt. Azokról a kis világító tökökről meg már ne is beszéljünk! Én egy menő tengeri malac vagyok, nem valami kiállítási darab... Pfff. Mindegy is, azt mondta, hogy meséljek nektek egy kicsit, hát tessék itt egy pár kérdés és válasz. Aztán hagyjatok aludni.

A teljes méretű képhez kattints ide

1. Hogy hívnak?

Golyónak neveztek. Milyen kreatív... Nem is értem.


2. Milyen fajta állat vagy?

Hogyhogy milyen állat vagyok? Hát nem látszik, hogy vérbeli tengeri malac vagyok? Néha lemalacoznak, meg azt is mondják rám néha hogy olyan vagyok mint egy patkány, de tengeri malac vagyok.

3. Milyen régóta vagy a gazdinál?

Szombaton lesz két hete, hogy nála dekkolok. Jó sokat változtatta a helyemet, de végül csak kitalálta, hogy hol fogok lakni.

4. Hogyan szerzett?

Békésen ücsörögtem a kis üvegbúrámban a bátyámmal, és épp délutáni pihenőnket tartottuk, amikor megjelent és rám mutogatott. Akkor még nem is sejtettem, hogy mit akar, de aztán jött a nő aki addig enni adott, és most üres kézzel nyúlt be közénk, majd vadászni kezdett rám. Ezután bekerültem egy sötét dobozba, és ott vártam sorsom. Próbáltak etetni kézből, de én nem hagytam magam. Idegenektől nem fogadok el semmit. Végül kis idő múlva ketrecbe kerültem, friss alommal alattam, és szintén friss vízzel az itatómban, meg finom táppal a tálamban. A ketrec átkerült egy másik házba, majd vissza oda ahonnan hoztak. Már nem is tudom mennyit hurcoltak, de végül itt kötöttem ki ebben a kicsi sárgás szobában. Így kerültem a gazdámhoz.

5. Milyen idős vagy?

Lassan kettő hónapos. Ezt is onnan tudom, hogy a gazdám rákérdezett mielőtt elhozott. Aztán azt hajtogatta, hogy oroszlán vagyok, pedig nem. Még mindig tengerimalac...

6. Van-e valami vicces tulajdonságod?

De még mennyire! Én vagyok a világ legviccesebb személyisége. Bármit csinálok nevetnek rajtam. De főleg akkor amikor ugrálok, vagy hangokat adok ki. Nem tudom mi olyan poénos benne, de ezért odáig vannak. Volt például, hogy berakott a ketrecembe valami fura cső szerűséget, én meg örültem, hogy van valami újdonság a ketrecemben. Körbeugráltam és szaladgáltam, majd leültem enni. Fogalmam sem volt mire jó, de örültem neki. A gazdi meg nevetett rajtam. Ő, és azt el is felejtettem mondani, mikor berendezte a ketrecet. Próbál WC-re szoktatni, van is egy ilyen műanyag cucc, amit felakasztott, és rakott bele pár nem szép dolgot. Mire hazajött este én kirámoltam mindent a ketrec közepére, p meg nevetett. Mondjuk volt egy olyan érzésem, hogy nem örül, de az nekem ágy, ne gorja már tele minden szarral...

7. Mit jelent számodra a kapcsolatod a gazdival?

Ő etet, én eszem. Nem nagyon szeretem ha tapiz, de ha a hátamat meg az oldalamat vakargatja annak nem tudok ellenállni. Plusz imádom, hogy ha magához szorít, jó melegben vagyok. A haját is imádom, jó mászóka, csak ne szedne ki mindig nyávogva. Nem tudom mi baja, pedig egész jól bele tudok kapaszkodni a körmeimmel.

8.Van-e valamilyen közös kalandotok?

Igen, mikor kivesz és vakargat. Meg volt egy vicces sztori amit szintén nem értettem, hogy miért nem örül a gazdi. Kivitt az udvarra, én meg elbújtam, és kergetőztünk. Nagyon tetszett, hogy mindig oda szaladt ahová én. Aztán el akart kapni, nekem meg beszorult a fejem egy lyukba, de szerencsére ki tudott szedni. Viszont akkor nem láttam boldognak. Aggódott? Asszem igen. Pedig semmi bajom nem lett. Furák az emberek...

9. Milyen beceneveken hív téged a gazdi?

Malac... Még mindig Tengerimalac vagyok... Meg a szaros nevet aggatja rám mindig mikor kitakarít nálam. Néha meg cukinak is szokott hívni. Bírom a búráját, csak vannak irritáló szokásai, de kezdem megszokni. Főleg ezt a ketrecből kivételt nem bírom, de ha vakargat, hát legyen.


Hú de elálmosodtam, megyek is délutáni szunyára, most már hagyjatok. Cső mindenkinek!

A teljes méretű képhez kattints ide

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2017.sosugary.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend