Főoldal

Végre megvan!

2018.02.13. 11:09, Vampy

Nem volt tervben, hogy egy tetoválásnak szentelek egy egész bejegyzést, de ez annyira összetett jelentéssel bír, hogy mégis megosztom veletek.

Már többször említettem, hogy a szarvas nagyon sokat jelent számomra. Ez tavaly nyár eleje óta van így, mióta voltunk a Road nyárnyitó koncertjén. Akkor már hallgattam jó pár számukat, de a M.A.T.T.-ost még nem igazán, és akkor még nem is tudtam mit takar ez az aprócska szó. Vettünk egy Road-os pólót, amire egy szarvas van, tele nyilakkal, a póló hátulján pedig az állt, hogy M.A.T.T. Haverunk elmagyarázta a koncert kezdete előtt, hogy mit is jelent ez pontosan. Aztán jött másfél óra, amikor kiüvölthettem magamból mindent, és úgy jöttem ki onnan rekedt hanggal, fáradtan, de mégis megkönnyebbülve a koncertről. Azóta ha ránézek erre a pólóra – akarom mondani csöcsös atlétára, mert nagyon meg van ám tervezve, hogy kiemelje amit ki kell neki... :”D – és meglátom a szarvast, elmosolyodom. A szarvas az erő, a remény, az új kezdet, és az útmutatás szimbólumává vállt az életemben. Ha látok valahol – indokolatlanul - egy szarvast valahol tudom, hogy valami jó dolog fog bekövetkezni. Eddig úgy is volt nem is egyszer. Ahol megjelent eddig a kis agancsos, ott tuti volt egy régi baráttal való találkozás, rossz kapcsolatok helyreállítása, vagy valami apró szerencse. Lehet mondani véletlennek, de én pont nem az vagyok aki hisz ilyenekben.

A szarvas sebesülten is feláll, és megkeresi a gyógymódot, hogy jobban legyen. Tudtátok, hogy a legtöbb gyógynövényt a szarvasoktól kaptuk? A megsebzett szarvas gyógynövényeket eszegetve képes volt gyógyítani magát, és idővel akár ki is kerültek a testébe fúródott nyilak, amik nem sebezték meg életveszélyesen. Ezt az emberek megfigyelték, majd alkalmazták, és azóta is megmaradt ez a tudás.

Összességében ezek miatt esett a választás a szarvasra. De most rátérnék az apróbb részeire a tetoválásnak.
 

 

#tattoo #deer #deertattoo #inkedgirl #blackandwhitetattoo #arrowtattoo

Barabás Enikő (Vampy) (@vampirecat8) által megosztott bejegyzés,

Ahogy telt az idő úgy fejlődött a szarvas is a fejemben. Először ezt akartam, ami a blogon most a fejlécemen is van. Később egy kicsit élethűbb minta tetszett meg, végül pedig pár hete megtaláltam azt, ami most a lábamra került. Egy már létező tetoválás volt, így nem teljesen önálló tervezés, de annyi olyan minta van, ami valamiért szarul néz ki. Ez pedig tökéletes volt, első látásra szerelem. Volt háttere is, meg egy pár dolog még a szarván és itt-ott a képen, ezek nem kerültek fel. Csak maga a szarvas, aminek az erdő mintáját először nem akartam, de mégis mellette döntöttem. Azt lehet egyfajta múltnak tekinteni szimbólum szempontjából. A nyilakat én szerettem volna bele. A három nyíl, a három emberi kapcsolatból szerzett sebeket és csalódásokat jelzi; szerelem, barátok, és család. A szarvas maga az engem szimbolizálna ezáltal, a szemei pedig a lelket. Azt élethűre szerettem volna, ami szerintem sikerült is, a fehér csillanással. A szarvai pedig az utat, azt, hogy mindig lehet feljebb jutni, megújulni, és bármit elérhetek, csak akarnom kell. Az a kapaszkodó, a szimbóluma mindannak, ami szép és erőt ad az életben mindenhez. Épp ezért kerül a Road zenekar tagjainak aláírása a két agancs közé, ugyanis azzal az egy koncerttel nagyon sokat köszönhetek nekik, többek közt, pont ezt a tetoválást is. Ők a szövegekkel mindig tudnak mutatni valami kitaposott ösvényt, ha épp kérdésre szorulok, csak figyelnem kell.

Emellett amit még hozzá lehet tenni, hogy imádom az állatokat. A szarvas magasztos, tekintélyt parancsoló alakja, és ártatlan szinte már-már bamba tekintete jelenti a kettősséget, azt, hogy bármilyen durva a külső, a belső lehet attól még félénk, és ártatlan. Na meg persze a Jager. Az egyetlen alkoholos ital amit bármilyen buliba meg tudok inni anélkül, hogy fejre állnék. Emellett egy nagyon jó barátnőm jut róla eszembe, hisz ő kóstoltatta meg velem ezt a szarvas hugyot. Igen, adtam ennek a nemes italnak egy becenevet. :”D

Na tessék, egy tetoválás, és majdnem egy oldalnyit tudtam róla írni.

Nektek van valami hasonlóan sok jelentéssel bíró tetoválásotok? Ha nincs, akkor szeretnétek? :)

Valamit akarok mondani, de tényleg csak gyorsan...

2018.02.08. 11:35, Vampy

Nem tudtam jobb címet, úgyhogy maradtam egy Dorothy-s idézetnél. :D

Rég volt már bejegyzés, aminek a legfőbb oka, hogy mindennel foglalkozom mostanában, csak ezzel nem. Voltunk Egerbe, szülinapoztunk, és még sorolhatnám. A legtöbb időt pedig amit a blogra fordíthatnék, főleg az instagramomra fordítom. Kicsit jó is, elvégre a telefonnal is, de folyamatosan fotózásban vagyok. De most kiemelnék pár dolgot az elmúlt pár hétről.

Az egyik az Egerben tett látogatás. Életemben először voltam ott, és be kell valljam nagyon tetszett. Nem vagyok oda a várakért annyira, de ez nagyon jól nézett ki. Plusz a kis ismertető a börtönről, és a rabok sorsáról külön tetszett. Szadista vagyok na... :D
 

 

📷Canon 1300D #photograpgy #skull #blackandwhitephoto #blackandwhite #goth #gothphoto #dark #canonphoto #wonderfullifegallery

Barabás Enikő (Vampy) (@vampirecat8) által megosztott bejegyzés,

Meg akartunk nézni hazafele menet valami kőházakat, amit haverunk mondott, hogy egész jól néznek ki, de csak nem jött össze. Egyrészt olyan szél tombolt azon a dombocskán, hogy levegőt alig kaptunk, másrészt haverunk szavaival élve, pár kőházért pénzt is kértek. De legalább a naplemente csodaszép volt. Akik követik az instagram történeteim, biztosan belebotlottak ebbe a napba.

Valamint itt megtekinthetitek a képeket amiket készítettem. >>

Nem tudom miért rossz sorrendben írom, de a másik nagyobb dolog mostanság a szülinapom volt. Ez hamarabb volt mint a kirándulás, de mindegy. Kicsit egybefolynak a dolgok mostanság, annyi minden történik.

Igazság szerint azért olyan nagy dolog ez most számomra, mert elmondhatom, hogy ez volt a legjobb születésnapom eddig. Egyrészt a barátaimmal lehettem, a család egy olyan tagja itt volt ez idő alatt akit évekig nem is láttam, és fel is lettem ám köszöntve elég szépen. Nem sokszor volt még eddig olyan, hogy miattam így összegyűlt a család, de apa megszervezte.

A fénypont pedig.... Párom megvárta az éjfélt, hogy felköszöntsön. Az ajándék átadása után elővette a telefont, majd megnyitott nekem egy instagram beszélgetést amit egyenesen a Road zenekar énekesével váltott. Megkérte, hogy a szülinapom alkalmából, valamilyen formában köszöntsön fel az együttes, amire jött is válasz, hogy egy videóval tud szolgálni, valamint boldog szülinapot is kívánt. A videón pedig a srácok összeültek, majd jó hangosan felköszöntöttek. Még most is le vagyok döbbenve. Ez a zenekar eddig is a legfőbb kedvencem volt, de most... Szavakba nem tudom önteni, milyen boldog voltam.

Egyrészt jól esett, elvégre, őket hallgatom ha épp mérges vagyok, szomorú, vagy kicsattanok az örömtől. Másrészt pedig le a kalappal előttük. Eddigi tapasztalataim szerint nem csak a zenéikre fordítanak rengeteg időt, hanem a rajongókra is. Azért pont új album készítés közben beiktattak egy ilyet is, szerintem nem egy utolsó dolog. Plusz nagyon sok híresség nem is válaszol mindenkinek, vagy minden üzenetre, de eddig kétszer írt rá párom, és mindkétszer válaszolt. Plusz a képem alá is írt egy köszöntést Máté. :D

Na jó, abba hagyom az áradozást, csak gondoltam megosztom veletek az örömöm. Most is vigyorgok mint a tejbe tök. :D
 

Mindezt összefoglalva a januárom fantasztikus volt.

De mi a helyzet a februárral?

Haladok a terveimmel. A szarvas hétvégén végre felkerül a lábamra. Elég nagy lesz, ráadásul változtattam a terven ugyanis megláttam egy gyönyörű, és egyben élethű mintát. Biztos fog fájni, de már alig várom. Valamint terveim szerint ez az utolsó tetoválásom lesz. Már így is sok apró van itt-ott. Ha pedig kész a szarvas, várnom kell áprilisig, amikor is majd tudok kérni aláírást a Road-os srácoktól. Úgy döntöttem a szarvas szarvai közé mennek majd elvégre ők is kapcsolódnak a jelentéséhez. Ők az agancs, az új kezdet. :)

Fotózás terén sincs megállás, rengeteg tervem van, téma ötletek, valamint beállítások. Apropó, kaptam egy könyvet születésnapomra bátyámtól, ami a makró fotózás alapjait és trükköket tartalmaz. Jó pár alap benne volt az előző kötetben is, amit még két éve vettem, de nagyon sokat már magamtól alkalmazok egy ideje, ami mérhetetlen jó érzéssel töltött el, ugyanis azt jelenti, hogy van rá szemem, mi hol legyen a képen.

Mivel elkezdett érdekelni a portré fotózás is, erősen kacérkodom a gondolattal, hogy megmutatom a képeim egy fotós nőnek, aki oda jár hozzánk szaunázni. Valamint rákérdezek, hogy esetleg egy-két munkanapján bemehetnék-e hozzá nézni, mit hogyan csinál, hogy ragadjon rám valami. Meg akár mint egy kis segéd, akár úgy is beállnék mellé, kávét főzni, cuccokat előkészíteni, vagy nem tudom, hasonlók. :D

Képtalálat a következőre: „camera coffee”

Ez a bejegyzés egész személyesre sikeredett, mint valami napló, nem is baj, kell ilyen is. Akik nagy állatbarátok, azoknak üzenném, így a végére, hogy a két kis dagi, szuperül van, bár Golyó segít nevelni Oreot. Ha rászólok, Golyó a kéz, ami odacsap, és belecsíp kettőt a fenekébe. :D Ma reggel is nevettem rajtuk egy sort. Csak hogy ők se maradjanak ki a bejegyzésből.

A címnek szánt idézetnek pedig nézzetek utána, hogy melyik szám az a Dorothy-tól. (Egy kis zene ajánló)

Miért jó kisállatokkal együtt élni?

2018.01.19. 12:51, Vampy

A napokban pattant ki a fejemből ez a téma mint bejegyzés, és azóta sem hagy nyugodni a dolog . Sokan nem szeretik az állatokat, amit elfogadok, viszont soha nem tudtam megérteni, hogy ez hogyan lehetséges.

Az életem során eddig nem igazán emlékszem olyan időszakra, amikor nem volt valamilyen háziállatunk. Nélkülük már el sem tudnám képzelni az életem. A jövőmmel kapcsolatos tervek közt is ott egy kiscica, vagy egy tengeri malac, kutya, pók, skorpió, és még sorolhatnám. Ha tehetném minden fajból tartanék minimum kettőt.

De miért olyan jó egy kisállat a házunkban? Megosztom veletek pár saját gondolatomat és tapasztalatomat arról mik az előnyei és mik a hátrányai. Mert van bőven az biztos.

Első szempont, hogy ők mindig ott lesznek – legalábbis míg élnek – akár egy igaz barát főleg a kutyák és a macskák, hogy maradjunk házon belül. De akár a kisebb szőrmókok is észreveszik ha a gazdinak nem olyan felhőtlen a napja. Odamennek, bújnak, megnyalogatnak, és pár idétlen mozdulattal képesek pillanatok alatt mosolyt csalni az arcunkra. Lehet sokan hülyének néznek, de nem csak engem, hanem sok más gazdit is, akik beszélnek a kis kedvencükhöz. Én rendszeresen dumálok a tengerimalacoknak, ami pedig az egészben az érdekes, hogy ha ezt olyankor teszem mikor hazaérek este, akkor örülnek. Ilyenkor elég fura módon ugrálnak, amire az angolok azt szokták mondani, hogy popcorn. Találó, mert tényleg úgy pattognak ezek a kis rosszcsontok.

A másik, ok, mindig lesz aki szívesen hazavár. Igen, tudom család, ők is persze, de egy kisállat azért merőben más. Láttatok már olyat, hogy a testvéretek annyira örült, hogy hazajöttetek a suliból/melóból, hogy odapisilt a boldogságtól a lábatok elé? Ugye ugye? Ezek a kis gesztusok az állatoktól, mindig jó érzéssel töltik el az embert, mert várhat haza anya, apa, testvér, férj, vagy gyerek, olyan hévvel sosem teszik mint a kis kedvencünk. Ez pedig különleges.

Apropó különleges! Velük a kapcsolat is különleges. Idővel ők is családtaggá vállnak az életünkben, ami már magában érdekes és egyedi dolog. Emellett az emberek hajlamosak nem észre venni az apróbb örömöket az életben, ha van egy állatod, ő tuti felhívja rá a figyelmed a bohóckodásával.

A kutyások biztosan tudják, hogy mennyire imádják ezek a négylábúak a séta és megyünk sétálni szavakat. Valósággal kibújnak a bőrükből ezek hallatán. Ez pedig a gazdinak is jó, mert sokan ki se mozdulnának már este munka után a házból, vagy akár zöld hajnalban, amikor aludhatnánk. Pedig naponta sétálni egészséges, nem mellesleg kikapcsol, és a kutyussal is töltesz egy kis időt amit csak neki szentelsz.

A meglepetés! Rengeteg furcsaságot tapasztalhatsz ha van egy kedvenced. Nekünk bár a szomszédé a cica, de gyakran átjár hozzánk a kis éhen kórász kaját kunyerálni. A legutóbbi lazacos macskakaja vacsit úgy hálálta meg, hogy fogott nekünk egy egeret. Az ajtónk elé pakolta, mint egy ajándékot. Volt már olyan macskánk, aki a vadász tudását fitogtatva mutatta meg, hogy ő milyen ügyes, és nem marad hálátlan az, hogy gondoskodunk róla. De a szomszédé a macsek, így meglepett a dolog. Mondjuk lehet jobb a mézes mustáros csirkecomb, meg rántott hal mint a konzerves macskakaja. :D
 

 

Imádom ezt a kis rosszcsontot 😍😘 #cat

Barabás Enikő (Vampy) (@vampirecat8) által megosztott bejegyzés,

 

 

Amit még kiemelnék, felelősségre tanít. Egy háziállat is élőlény épp úgy mint egy ember, csak kicsit másképp. Naponta gondoskodni kell róluk, nem csak enni adni nekik, és tisztán tartani, de foglalkozni is velük. Máskülönben le se fognak tojni, max a kaját várják majd tőled. Emellett visznek egy kis rendszert az életedbe. Legalábbis a malacaim vittek, nem is akár milyen szigorral. Este amint hazaérek, még át sem öltözhetek, épp csak leveszem a bakancsom, már adni kell nekik a vacsorát, mert leüvöltik a fejem. Reggel ugyan ez a helyzet. Ha ne adj isten a kávét előbbre sorolom, ők jelzik, hogy nem így megy a dolog. Az állatok nincsenek olyan értelmi szinten akár egy ember, de nagyon is helyén van az eszük. Főleg ha a hasukról van szó, vagy arról, hogy figyelemre vágynak.
 

Megtanít kicsit spórolni. Ha már saját keresetből látod el a kisállatod, tuti, hogy figyelni kell a pénztárcára, főleg ha tengerimalacaid vannak. Sosem lehet tudni mennyi idő alatt takarítják be a két napja vásárolt giga kiszerelésű szénát. Jaj neked ha nem pótlod a hiányt időben. :D

Tanulsz és tanulsz. Nekik is van különböző tulajdonságuk, minden állat más és más. Míg egy rovar nem igazán igényel szeretgetést, egy hörcsög, vagy tengerimalac már annál inkább, a kutyákról és macskákról meg már ne is beszéljünk. Ők ki is követelik. Emellett minden élőlénynek külön személyisége is van. Valamelyik nyugodtabb, más kissé hiperaktívnak tűnik – mint Oreo – megint mások meg morcosabbak. Ezekkel együtt élve könnyeben tudod őket idővel kezelni, megtanulod mikor milyen kedve van a kisállatodnak, és ezt kicsit az emberekkel való kapcsolatban is tudatosabbá tudod tenni.

Ez mind szép és jó, de mik a hátrányok?

Én tapasztalatból beszélek, ugyanis túl vagyok már hörcsög tartáson, meg papagájon, macska, kutya, botsáska, hal, és tengerimalac tartáson, ezek közül még van ami jelenleg is jelen van az életemben. Mint írtam minden állatfaj más. De először kiemelném a tisztán tartást. A tengerimalac és hörcsög akár mennyire tisztán van tartva, biztosan lesz olyan, hogy kiszórják a szénát, forgácsot, vagy a kaját górják szanaszét. Ha kiengeded őket, ami fontos szerintem – főleg a malacoknál – tuti odabogyóznak egy csomó helyre. Oreo, és Golyó valahogy úgy van kódolva, hogy egy éves adag kerül a szobám lekerített területére mikor kiveszem őket. Nem tudom mi ez náluk, de valami katasztrófa amit maguk után hagynak. A szag sem elhanyagolható téma, hisz hiába tartod tisztán, a takarításuk alkalmával tuti érzel olyat, amit nem szívesen szeretnél. De ez már csak ilyen. Számomra ez mellékes. Az jobban kiakaszt, hogy tegnap sepregettem, és estére megint ott volt a forgács a ketrec mellett, még h pár szem is...

A takarításuk néha nehéz és pepecses. A halaké pedig elég nehéz, főleg ha sok apró hal van az akváriumba. Le kell szívni a vizet, de előtte ki kell őket szedni külön vödörbe, hogy nehogy vízszívó áldozatává váljanak. Ezt tedd meg egy márnával... Olyan akár a villám.

Ha nincs időd, akkor is gondoskodnod kell. Adni kell nekik enni, és foglalkozni velük.

Anyagiak... Nem részletezem, de bármikor közbejöhet sajnos egy kiadás. Jártunk már így a kutyával sajnos. De szerencsére még velünk van a kis majmóca. <3

Hangok. Egy papagájnak nem létezik, a kérlek maradj csendben sem végső esetben a kuss szó. Arról nem is beszélve, hogy minél hangosabban szólsz hozzá, ő annál jobban rákontráz. Imád vitázni, de üvöltve. A malacokról azt mondják, hogy nem lehet tőlük aludni. Tapasztalatom szerint ez óriási kamu. Máshol is olvastam már, tengerimalacos csoportokban, és ők is ugyan ezt állították, pár gazdi kivételével. Szerintem ez is malac és malactól függ. Valaki nincs tekintettel a gazdira, mások meg ellenkezőleg. Pont tegnap volt, hogy összevesztek valamin lámpaoltás után. Csak ciccegtem egyet, és máris csend lett. De olyan is volt már, hogy hangosan dumáltak a sötétben, és meg rájuk szóltam, és láss csodát halkappan motyogtak még pár percig aztán csönd lett. Ezt másoktól is hallottam már, ezekben a csoportokban.

Mielőtt kisállatot választasz, mindenképp nézz utána, hogy az életviteledhez melyik illene a legjobban. Azok akik reggel elmennek otthonról, és csak este mennek haza minden nap, inkább egy kevésbé törődést igénylő kedvenc való. Érdemes hosszú távra előre gondolkodni. Egy haverom például azért nem akar kiscicát befogadni mert tudja, hogy 2 év múlva már nem itthon lesz, akkor pedig nem viheti magával. Ez szerintem felelősségteljes gondolkodás. Elvégre a cicának sem lenne jó, hogy megszokja a gazdit, aztán egyszer csak nincs vele.

Gondozás tekintetében is érdemes utána nézni. Vannak a hosszabb szőrű cicák, kutyák vagy malacok. Nekik például több időt kell szentelni a bundájukra. Fésülni, némelynek akár vágatni is. Én pont ezt szerettem volna elkerülni mikor malacot választottam. Volt egy gyönyörű hosszabb szőrű Golyó mellett, de mégsem rá esett a választásom. Azt az időt inkább arra szentelem, hogy simogassam a malacot, mintsem külön mossam meg fésülgessem. Elég nekem a körömvágás ezekkel a bolondokkal. Rendesen izzadunk mindannyian itthon olyankor. Oreo szeret rájátszani a dologra, egyszer felveszem nektek. Úgy sír mintha ölnénk, pedig semmi rosszat nem csinálunk vele, és az ember ne fossa össze magát... :D

Egy szó mint száz, itt le is zárnám a bejegyzést, így is jó hosszúra sikeredett. Akik még most állnak kisállat befogadás előtt, azoknak remélem tudtam egy kicsit segíteni, a többieknek meg feleleveníteni valami boldog pillanatot a blökivel vagy más állattal kapcsolatban amit épp tart. :3

Így utólag hozzá tenném, hogy nem bírják a malacaim a chill mixet... Morognak rá, és már engem idegesít komolyan. :'D Nektek is van valami ilyen furcsaság a „szobatársaitokkal” kapcsolatban?

Inspiráló képek

2018.01.10. 12:35, Vampy

Ma arról hoztam nektek bejegyzést, hogy a képeimhez honnan merítek ötleteket, mi inspirál legjobban.

De mielőtt belekezdenék, megemlíteném, hogy kerültek fel friss képek a már kész idei galériába, valamint felhívnám mindenki figyelmét az instagramra is, kövessetek be.

@vampirecat8

Ha friss kép kerül fel, ott tuti jelzem. Valamint van egy új hashtag amit bekövethettek; #wonderfullifegallery. Ezeken biztosan azonnal találkozhattok az új fotókkal.

Ez volt itt a reklám helye. :D Igyekszem kicsit fellendíteni a gramom, valamint úgy minden fotós dolgokat az életben. Ideje lenne elérni ezzel valamit.

A másik amit megemlítenék, túl sokat változtam egy év alatt, sokkal határozottabb lettem, és célorientáltabb, így nem éreztem magaménak a bemutatkozást itt a blogon. Letöröltem és újra írtam az egészet. Kicsit szilárdabb és távolságtartóbb lett – nincs benne annyi magánéleti infó – de mint ott is írtam, a blog nem lesz mentes tőlem. Jót és rosszat ugyan úgy olvashattok majd mint eddig. Csak a bemutatkozó változott.:)

Na de térjünk végre a lényegre!

A kis bevezetőből valószínűleg rájöttetek, hogy miről lesz ma szó. A galéria elkészítése közben, és fotózáskor jött az ötlet, hogy erről írjak.

Akik ismerik a blogot régóta, azok tudják, hogy milyen képeket szoktam összeszedni netről a bejegyzéseimhez. Nagyon sokszor ha keresek valami konkrét témában képet google képeken beírom a szó után, hogy tumblr. Nem biztos hogy mind onnan származik, de olyanokat ad ki ami számomra ezeket a képeket egy külön tumblr stílusba sorolja. Most már ott tartunk, hogy nem csak bejegyzés színesítésére, és oldal szerkesztésekor hívom segítségül, hanem fotózáshoz is. Párom imádja a tetovált emberes képeket, húga a tipikus borús hangulatú őszi portrékat, vagy épp a nyári – amolyan élvezem az életet – képeket és még sorolhatnám. A füstös képekről meg már ne is beszéljünk, azok számomra spontán orgazmussal érnek fel. :”D

Így alakult az, hogy december utolsó fotózásán próbáltunk kicsit az erdős, őszi stílusba átmenni. Monsterel nézett jó pár beállást, én meg már lőttem is a képeket. Ezek a képek még a tavalyi galériában fent vannak, ott megtekinthetitek. :)

De a most hétvégi fotózás is átment egy amolyan tumblr feelingbe. Túlságosan adott volt a sziklás, tavas, csupasz fás háttér. Igaz most nem sötétítettem rajtuk, jobbnak láttam kontrasztosabbra alakítani, és élénkebbre.

Amit még kiemelnék, és mondhatom azt, hogy még rá kell éreznem az ízére mert nagyon nem megy de annál inkább tetszik, az ez a stílus. Kövessétek be mindenképp ha szeretitek az ilyen fotókat. Én rendszeresen ámuldozom rajta, hogy milyen jól néznek ki. Volt is egy próbálkozásom a tengerimalacokkal, amit inkább be sem dobok mert meg sem közelíti. Instán megtaláljátok. Kár érte, mert a ledes égősorom bánta. Ketté rágták... T_T

Katt a képre Brandon Woelfel instagramjához:  

Kapcsolódó kép

A bejegyzés végére pedig bedobnék pár – számomra tumblr hangulatú – képet. Ezek inspirálnak leginkább, és hozzák meg a kedvem minden fotózáshoz, csak elég egyre is ránéznem.  

 

Wonderful 2017

2017.12.31. 12:28, Vampy

Ezek történtek az elmúlt évben.

Ma ismét hosszas kihagyás után egy év zéró bejegyzéssel érkeztem. Szerintem mindenki elmondhatja, hogy mint ahogy az eddigi évek tartogattak jó és rossz dolgokat is egyaránt számomra sem volt másképp. Volt sok nevetés, könny, és szép emlék is. Rengeteg új dolog, és hatalmas változások az életemben.

Első körben magánéleti dolgok rendeződése volt a fő dolog az év első felén. Voltak akik lemorzsolódtak az életemből, mások pedig új ismeretségként, erős barátságokká és kapcsolatokká fejlődtek.

Voltak olyan momentumok az életemben amikor felfedeztem újra önmagam. Példának mondanám a Rock őrületet, amit a Road hozott meg még jobban. Tavasszal óriási terhet vettek le a lelkemről, és megtanítottak minden nehéz helyzetből felállni és büszkén továbblépni. Ezáltal a szarvas óriási szimbólum lett az életemben. A M.A.T.T. című számuk miatt – nem, nem a Jager miatt... Na jó kicsit azért is. :D – Emellett merem azt mondani, hogy barátokat is sodort az életembe a Road pusztán a zenéikkel. Mérhetetlen köszönet nekik. :D

De térjünk át a többi szép emlékre. Rengeteg helyen jártunk. Tarcal, Tokaj, Balaton, Veszprém, Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Románia, Szentkirályszabadja, Tivadar, Vásárosnamény, Túr bukó, és még jó pár apróbb hely. Emellett a koncerteket sem hagyhatom ki, hisz mentünk két Road koncertre, egy Paddy-re, egy Tankcsapdára, valamint a legnagyobb és talán legfantasztikusabb a Manson koncert.

Szereztem rengeteg apróbb sérülést, átestem egy fogműtéten, szentestén leforráztam a combom, de még élek, és szarok az egészre! :D

Lett két új fontos személy az életemben, akik mindig itt lesznek nekem jó pár évig, és bosszantanak is ha úgy tartja kedvük. Két srác; Golyó, és Oreo. A két kis mini rocker, aki morog ha sima rádiót hallgatunk itthon. Igazi személyiségek a maguk módján, és mindig képesek megnevettetni, vagy megnyugtatni a kis bolondok. <3

A December kicsit mélypontra sikeredett a műtét, magánéleti és otthoni problémák miatt, ugyanis elköltöztünk októberben, Decemberben pedig beázott konkrétan a szobám, ami fenekestül felforgatott mindent az életemben. Nehezen viseltem, főleg a műtét miatti stressz után, de azt hiszem lettem év végére olyan erős, hogy lazán leküzdöttem minden apróbb akadályt amit a sors ilyenkor összegyűjtve lök az ember elé. Tudjátok, mint a szarvasok...

Na de térjünk át a tervekre. Nem sok valósult meg belőlük. Ez az év inkább a szórakozásról sólt számomra, mintsem a tervek megvalósításáról. Na meg a fotózásról. Nagyjából.....

Azért sikerült pár olyan kép, amire büszke vagyok valamilyen szinten, mert bár nem mentek pályázatra, vagy ha igen nem nyertek, de mégis úgy érzem, hogy magamhoz képest jobban sikerültek. Ezeket ide belököm a bejegyzés végére, egy Road szám kíséretében, amit kapcsoljatok be a képek nézegetéséhez. :3

Én pedig BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves olvasómnak, aki mind idáig követett, és/vagy hagyott nyomot is a blogon. Na de nem csak én, hanem a két kis malac is! :3

Természet:

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

Portré:

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

Tudományos:

A teljes méretű képhez kattints ide

Csendélet:

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

Tájkép:

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

A teljes méretű képhez kattints ide

 

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2018.sosugary.org/index.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!